LUNGOMARE, "PREMIUM RESIDENCE" OFRON SUPER APARTAMENTE PER SHITJE! Lungomare, Vlorë, Albania

ID: Billion2912
Për Shitje Kontakto për cmimin

Rezidenca “Emera Premium” eshte nje nga ndertimet e vetme ne tipologjine e saj ne qytetin e Vlores. Eshte nje rezidence me siperfaqe rekreative dhe gjelberim , dhe e vecuar dhe pa akses nga njerezit e jashtem .
Persa i perket punimeve, ne objekt do te perdoren materiale te cilesise se larte, veshje me kapote per izolim termik, vetratat do te jene duralumin termik dhe xham termik per izolim termik dhe akustik te larte.
I gjithe sistemi hidraulik do te jete incaso dhe multistrat. Eshte konceptuar per privatesi maksimale persa i perket hyrjes ne objekt , pasi do jete me sistem njohje targe dhe karte hyrjeje . Cdo apartament eshte me pamje nga deti pasi ndertimi i rezidences vjen ne forme te tille dhe eshte nje ndertim me 9 kate. Gjithashtu do te kete parkim te dedikuar per banoret, kamp sportiv, pishine, peme dhe park, e gjithe rezidena do jete e rrethuar me gjelberim. Apartamentet jane te tipologjise studio 1+1 dhe 2+1 . Madhesite ne m2 , variojne nga 45m2, 68m2, 75m2 ne 120 m2 . Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin +355692033500.

Prona të ngjashme