• 2024-05-14

5 Arsye Pse Të Bëheni Agjentë të Pasurive të Paluajtshme në Vitin 2024!

Nëse po mendoni të filloni një karrierë si agjent i pasurive të paluajtshme, ka disa arsye pse kjo mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për ju

 • 2024-04-15

Si të investoni në mënyrë të sigurt në pasuri të paluajtshme

Po mendoni të investoni në pasuri të paluajtshme? Më poshtë janë disa këshilla që duhet të merrni parasysh në mënyrë qe të bëni një investim të sigurt.

 • 2024-04-09

8 Këshilla të Dobishme për Blerësit e Shtëpive të Reja!

Procesi i blerjes së një shtëpie mund të jetë emocionues, por edhe sfidues. Në këtë blogpost, ne do t'ju prezantojmë 8 këshilla të dobishme për të cilat duhet të mendoni kur jeni duke kërkuar shtëpinë e ëndrrave tuaja. Nëse jeni gati për të filluar këtë rrugë të re, le të eksplorojmë së bashku!

 • 2024-03-07

Arredimi i apartamenteve të vogla: Strategjitë për të përdorur me efikasitet hapësirën

Në shtëpitë moderne, hapësira e vogla janë një sfidë e vërtetë për arredimin dhe organizimin e ambientit. Megjithatë, me disa strategji të zgjuara dhe kreativitet, mund të përdorni me efikasitet hapësirë për të krijuar një ambient të bukur dhe funksional.

 • 2024-02-29

Cfare duhet te dini para se te blini nje apartament me kredi

Në përditshmërinë tonë hasim me njerëz, miq dhe të afërm, të cilët jetojnë në Tiranë apo qytete të tjera në një shtëpi apo apartament me qera. Shumë prej tyre çifte të reja të cilët e kanë të vështirë të blejnë një shtëpi apo apartment me pagesë totale, dhe e vetmja zgjedhje mbetet blerja me kredi.

 • 2024-02-19

Si te rrisni vleren e apartamentit tuaj

Investimi në përmirësimin dhe modernizimin e shtëpisë suaj mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur vlerën e pronës tuaj.

 • 2024-02-08

Si të Vendosni Çmimin e Saktë për Pronën Tuaj

Nëse jeni pronar i një pasurie të paluajtshme në Tiranë dhe po mendoni të shisni ose të jepni me qira pronën tuaj, një nga hapat më të rëndësishëm është të vendosni një çmim të real dhe konkurrues

 • 2024-02-02

Si do të bëhet tatimi i ri për shit-blerjen e pronave, udhëzimi nga Ministria e Financave

Sipas udhëzimit më të fundit nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë në formulën e re për taksimin e pasurive të paluajtshme në rast shitjeje, do të ketë të përfshirë zbritje 1% të vlerës për çdo vit vjetërsi. Ndërkohë zbritja nuk do të jetë më shumë se 30% e çmimeve të referencës.

 • 2024-01-25

Tendencat e arredimit për vitin 2024

Kur vjen puna te orenditë, ngjyrat apo materialet që duhet të dominojnë në hapësirën e brendshme ku ju ndërveproni çdo ditë, jo gjithnjë është çështje stili apo tendencash!

 • 2024-01-18

Guidë për blerjen e shtëpisë për herë të parë: Këshilla të rëndësishme për blerësit e rinj

Blerja e një shtëpie për herë të parë është padyshim shumë emocionuese, por edhe sfiduese në të njëjten kohë . Nëse jeni në kërkim të një vendi të quajtur 'shtëpi', atëherë këtu janë disa këshilla të rëndësishme për ta bërë procesin sa më të lehtë dhe te suksesshëm

 • 2024-01-11

Pse duhet te bashkëpunoni me një agjent imobiliar

Të gjesh shtëpinë e ëndrrave është një mision tepër sfidues, i cili kërkon të jenë në përputhje disa elementë të rëndësishëm si: vendndodhja, arredimi e mbi të gjitha vlera monetare. Po ashtu e dimë  që edhe të shesësh shtëpinë tënde shpejt dhe me një proces jo stresues, shpeshherë bëhet e pamundur

 • 2023-12-07

10 dekorimet që duhet të keni patjetër për Krishtlindje

Pothuajse të gjithë jemi dakort që festat e funvitit janë periudha më e bukur e vitit. Zbukurimet e krishlindjeve na sjellin një atmosferë tjetër dhe ne presim me padurim blerjejt për pemën dhe ornamenteve të saj zbukuruese.