Behuni pjesë e Billion G&G Group

Ne jemi një ekip - Billion G&G Group është mundësia juaj për të shkëlqyer në tregun imobiliar..

Kush mund te aplikoje?

 • Cdo individ dinamik, që kërkon të jetë pjesë e një stafi energjik dhe të rrisë të ardhurat e tij/saj.
 • Nëse je mbi 25 vjeç.
 • Ke përfunduar arsimin e lartë.
 • Ke eksperienca të mëparshme në shitje.
 • Je i hapur ndaj sfidave.
 • Dëshiron të jesh pjesë një prej tregjeve më fitimprurëse dhe të rritesh në karrierë.
 • Di të përdorësh kompjuterin dhe njeh mirë paketën microsoft office.
 • Ke aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe konfidencë të lartë.

Bashkohu me Ne

APLIKO PËR POZICIONIN TËND TË PUNËS!

Zgjidhni nje nga opsionet
 
 • Zgjidhni nje nga opsionet
 • Menaxhere zyre
 • Asistente zyre
 • Konsulent imobiliar