• 2024-01-11

Pse duhet te bashkëpunoni me një agjent imobiliar

Të gjesh shtëpinë e ëndrrave është një mision tepër sfidues, i cili kërkon të jenë në përputhje disa elementë të rëndësishëm si: vendndodhja, arredimi e mbi të gjitha vlera monetare. Po ashtu e dimë  që edhe të shesësh shtëpinë tënde shpejt dhe me një proces jo stresues, shpeshherë bëhet e pamundur

  • 2023-12-07

10 dekorimet që duhet të keni patjetër për Krishtlindje

Pothuajse të gjithë jemi dakort që festat e funvitit janë periudha më e bukur e vitit. Zbukurimet e krishlindjeve na sjellin një atmosferë tjetër dhe ne presim me padurim blerjejt për pemën dhe ornamenteve të saj zbukuruese.

  • 2023-11-23

10 këshilla për tu bërë një Konsulent Imobiliar i sukseshëm

Nëse jeni një konsulent i ri imobiliar apo mendoni të bëheni pjesë e industrisë imobiliare, mbase po pyesni veten si të futeni në këtë treg dhe mbi të gjitha si të bëheni të suksesshëm?