TEK PALLADIUM RESIDENCE OFROJME PER SHITJE APARTAMENTE TE TIPOLOGJIVE TE NDRYSHME! Liqeni i Thate, Tirana, Albania

  • Apartment
  • 113
  • 2
  • 2
  • Harta
  • 2065
ID: Billion2357
Për Shitje 1,650 €

Palladium Residence eshte nje nga komplekset rezidenciale me te reja qe po ndertohet ne nje nga zonat me te preferuara per banim ne Tirane, i pozicionuar në kodrinën e liqenit të thatë me pamje nga Liqeni Artificial dhe Liqeni i Thatë. Lehtësisht i aksesueshëm nga unaza e re e Tiranës.
Ndertim me 5 kate mbi tokë, hapsira residenciale dhe 2 katet nëntokë.
Projekti ofron standardet më të larta në ndërtim dhe shërbim dhe dallon per arkitekturen e cila lejon qarkullimin e ajrit, dritë natyrale dhe mundeson integrimin e mjedisit përreth me apartamentin.
Hyrja dhe dalja nga residenca mbikqyret nga rojet e sigurisë dhe kamerat vëzhguese 24 orë/24. Planimetrite e apartamentit jane projektuar ne menyre te tille qe jane shfrytezuar ne maksimalisht te gjitha hapsirat.Ofrojme per shitje opsione 1+1 ku siperfaqet variojne nga 80-85m2 dhe 2+1 qe kane siperfaqe nga 110-120m2. Aktualisht eshte ne faze karabina dhe punimet ecin me ritme te shpejta.
Nese keni blerje me kredi , ofrohen lehtesira per shkak te bashkepunimit me nje banke te nivelit te dyte , e cila ju financon deri ne 80% te vleres.
Per me shume informacion na kontaktoni ne +355692033500!