JEPEN ME QIRA, 6 AMBIENTE BIZNESI PER ZYRA NE ZONEN E ASTIRIT Astiri, Tirana, Albania

  • Ambient Biznesi
  • 469
  • 0
  • 1
  • Harta
  • 143
ID: Billion3524
Për Qira 500 €

Jepen me Qira, 6 Ambiente Biznesi për Zyra, me siperfaqje totale 469 m²
Ambientet ndodhet në zonën e Astirit në një ndërtesë të re, e pajisur me ashensor.

Organizohen në:
- Ambienti nr.1 me Sip. 73 m²
- Ambienti nr.2 me Sip. 74 m²
- Ambienti nr.3 me Sip.75 m²
- Ambienti nr.4 dhe 5 me Sip. 76 m² secili
- Ambienti nr.6 me Sip. 95 m²
Qiraja mujore për ambientet fillon nga 500 Euro.

Secili nga abientet ka:
- Fasadë Xhami Me Mundësi Vizibilitet Brandi
- Open-Space Me Dritë Naturale
- Të Mirëinvestuar
- Kati i parë

Ambientiet janë përdorur si qëndër estetike, qëndër kursesh për fëmijë, call-center.

Të përshtatshëm për biznese të ndryshme si zyra, call center, klinika shëndetësore ose estetike etj.

Ambientet ndodhen buzë rrugës kryesore, në një nga zonat më të preferuara të Tiranës dhe ndër më të favorshmet për të zhvilluar çdo tipologji biznesi. Lehtësisht te aksesueshme dhe me të gjitha facilitetet e nevojshme!


Për informacione më të detajuara ose për të planifikuar një vizitë në pronë na kontaktoni në +355692033500.

Prona të ngjashme