https://billionrealty.al/uploads/billion-web.bspvision.com//1608551287-billion1.png                         

 

 

BILLION G&G GROUP 

 

 

Është një platformë në të cilën vizitorët virtual gjejnë nje gamë të gjerë informacionesh  të përditësuar dhe gjithëpërfshirësë  mbi tregun e shitblerjeve të pasurive të paluajshtshme në Republikën e Shqipërisë. 

SHERBIME 


Kompania Billion G&G GROUP  ka për qëllim ofrimin e një sërë shërbimesh të cilat lidhen me :


•    Konsulencën në fushën e investimeve në pasuri të paluajtshme.
•    Këshillimin dhe ndërmjetësimin  hap pas hapi në cdo transaksion per shitjen, blerjen ,dhënien apo marrjen me qera të pasurive të paluajtshme, etj.

 

https://billionrealty.al/uploads/billion-web.bspvision.com//1608552766-billi4.jpg

 

 

BESIMI QË KLIENTET I JAPIN SKUADRËS TONË ËSHTË MOTIVIMI YNË.

 

Billion G&G group ofron  shërbim të shpejtë , korrekt dhe profesional në trajtimin e pronës tuaj .
Kompania BiIlion G&G GROUP ndodhet me zyrë qëndrore në Tirane .
Nëse keni një pronë që dëshironi ta shisni apo ta jepni me qira , nëse dëshironi te blini apo të merni me qira , mos ngurroni të na kontaktoni.

Jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj .

Misioni ynë është të modernizojmë dhe përparojmë përvojën e blerjes dhe shitjes së pasurive të patundshme duke kultivuar një frymë bashkëpunimi, inovacioni dhe integriteti.

Kompania nxit një kulturë të partneritetit në të cilin të gjithë klientët dhe pronaret përfaqësohen në një mjedis bashkëpunimi nga të gjithë agjentët e saj, duke siguruar që klientët dhe pasuritë të kenë avantazh konkurrues.
Duke forcuar teknologjitë dhe strategjitë e mediave sociale, kompania e nxjerr në pahë  me shumë aftësine e skuadrës.

 

 

https://billionrealty.al/uploads/billion-web.bspvision.com//1608552765-billi6.jpg

 


PARIMET E  BILLION G&G GROUP 

 

•    Bashkëpunim

•    Integritet

•    Profesionalizëm

•    Transparencë


o    Ne kurrë nuk harrojmë se në gjithçka bëjmë u detyrohemi përpjekjeve të secilit anëtar të skuadrës dhe klientëve tanë qe na besojne.
o    Ne këmbëngulim në përpjekjet tona pa marrë parasysh pengesat dhe gjithmonë duke mbajtur ekipin bashkëpunues dhe duke ndjekur interesin më të lartë të klientëve tanë.
o    Ne premtojmë të bëjmë gjithmonë gjënë e duhur për skuadren tonë, kompaninë tonë dhe klientët tanë, duke rezultuar në sukses të ndërsjellë.
o    Ne veprojmë me një nivel të lartë të përgjegjshmërisë, duke marrë pergjegjësi të  plotë në përmbushjen e angazhimit tonë për përsosmëri.
o    Ne ndjekim përsosmërinë duke e shtyrë njëri-tjetrin për të qenë më të mirë çdo ditë dhe bazuar ne  prioritetet tona
o    Gjithmonë kërkojmë të zbulojmë një zgjidhje dhe duke ofruar mundësi për çdo shqetësim që lind.

                                                                      


https://billionrealty.al/uploads/billion-web.bspvision.com//1608552766-billi3.jpg

 

 

SKUADRA BILLION G&G GROUP 


Kompania Billion G&G Group është një nga 7 themeluesit e Dhomës së Biznesit të Diasporës. 

Kompania është themeluar nga ZNj. Suela Dinella dhe Z.Gjin Gjoka

Znj.Suela Dinella, një nga themelueset e para të kompanieve real estate në Shqiperi. 
Me një experience shumë vjecare në sektorin e Real Estate, njohëse shumë  e mirë  e legjislacionit në fuqi për pasurit e paluajtshme si dhe e tregut të shitë berjeve dhe qeradhënie dhe marrjes, dallohet për aftësitë e saj të shkëlqyera të punës në skuadrës dhe administrimit.


Z Gjin Gjoka, nënshtetas Amerikan me një experience shumë vjecare në tregun e real estate si dhe njohës i mirë i pasurive të paluajtshme. 
Drejtues efektiv me një ndjekës i më shumë se 15 trajnimesh mbi real estate në USA.  
Z. Gjoka dallon për aftësi të zhvilluara mirë të komunikimit dhe aftësi të shkëlqyera adminstrative 
Sipërmarrës dhe administrator I nje portofoli prej 35 pasurish personale, pjesë tanime edhe të portofolit të Billion G&G GROUP.

 

 

 

 

https://billionrealty.al/uploads/billion-web.bspvision.com//1608552766-billi2.jpg