VLORE, OFROJME NDERTESE PER SHITJE! 11 Janari, Vlorë, Albania

ID: Billion2862
Për Shitje 150,000 €

Ofrojmë per shitje ndertese ne Lagjen 11 Janari Vlorë. Me siperfaqe ndertimi 140m² dhe lartesi 8m. Siperfaqe trualli 234 m².
Zona në të cilën ndodhet Prona i krijon të gjitha facilitetet e nevojshme. Per me shume informacione ose nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin +355692033500.

Prona të ngjashme

Për Shitje 250,000 €
  • 592 m2
  • ID: Billion2943