NE VELIPOJE NDERTESE PLUS TOKE NE SHITJE! Pulaj, Shkodër, Albania

ID: Billion2252
Për Shitje 500,000 €

Shitet toke plus ndertese ne Velipoje. Toka dhe ndertesa ndodhen buze rruge dhe ka largesi 300m ne vije ajrore nga bregdeti. Eshte nje zone ne zhvillim per turizmin pasi plazhi i Velipojes eshte plazh mjaft i frekuentuar dhe i kerkuar. Me siperfaqe trualli prej 542m2 ku eshte ndertuar nje objekt dy katesh dhe 458 siperfaqe are. Objekti eshte dy kate ne formen e shkronjes U dhe eshte i organizuar ne apartamente. Objekti eshte ndertuar me qellimin qe te funksionoje si hotel. Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor. Per me shume informacion ose vizite ne prone na kontaktoni +355692033500!