Jepen me Qira, Ambiente për Zyra rruga Bardhyl, Tirana, Albania

  • Ambient Biznesi
  • 715
  • 0
  • 5
  • Harta
  • 66
ID: Billion3516
Për Qira 8,250 €

Jepen me qira 5 Kate Ambiente Biznesi për Zyra, me siperfaqje 715 m²
Ambientet ndodhen në Rr. Bardhyl në një ndërtese e re, e pajisur me ashensor

Organizohet Në:
- 5 Kate Ambiente Biznesi
- Me Fasadë Xhami Me Mundësi Vizibilitet Brandi
- Open-Space Me Dritë Naturale
- Tualete Në Çdo Kat
- I Mirëinvestuar
- I Pajisur Me Sistem Kondicionimi Dhe Aspirimi.

Siperfaqja totale e ambienteve të biznesit është 715 m²
- Katet 2-3-4-5 kanë një siperfaqje prej 141 m² secili dhe
-Kati i 6-të, i përshtatshëm për bar-lokal ka siperfaqje prej 151 m²


Ambientet janë përdorur për qëndër shëndetsore, spital, institucion financiar etj.

I përshtatshëm për biznese të ndryshme si zyra, call center, klinika shëndetësore ose estetike etj.

Ndodhen në një nga zonat më të preferuara të Tiranës dhe ndër më të favorshmet për tl zhvilluar çdo tipologji biznesi. Ambientet ndodhen buzë rrugës kryesore, është lehtësisht e aksesueshme dhe ofron të gjitha facilitetet!

Per informacione më të detajuara ose për të planifikuar një vizitë në pronë na kontaktoni në +355692033500.