IN SPILLE SUPER LAND 2000 M2 FOR SALE! Kavaje, Kavajë, Albania

  • Land
  • 2000
  • 0
  • 0
  • Map
  • 427
ID: Billion2094
For Sale 160,000 €

Shitet 2000 m2 toke ne Spille . Toka ndodhet ne nje vend shume te favorshem dhe ne super zhvillim ,ka nje super panorame te detit sepse ndodhet shume prane tij .Vend i pershtatshem per investim, toka eshte afer rrjetit me uje dhe ka permbajtje ujore e cila lejon mundesine e hapjes se puseve dhe jo mungese ujit, ka mundesi rryme. Mundësi zhvillimi biznesi, ndërtim hotelesh dhe rezorti dhe vila banimi ashtu siç është në një zonë që është në zhvillim e sipër. Posedon certifikate pronesie dhe te gjithe dokumentacionin e nevojshem . Për më shumë detaje dhe një vizitë në pronë na kontaktoni në +355692033500

Similar Properties

For Sale Contact for price
  • 6000 m2
  • ID: Billion2520
For Sale 200,000 €
  • 4000 m2
  • ID: Billion2095