Detajet e Prones

NE JALE 16000 M2 TOKE PER SHITJE! Jale, Vlorë, Albania

ID: Billion710
Për Shitje Kontakto për cmimin

Shiten 16,000 m2 toke ne Jale ne vije te pare. Toka eshte me dokumentcion te rregullt ,me projekt dhe leje ndertimi. Toka ndodhet ne nje prej zonave me te bukura te Shqiperise me mundesi te larte zhvillimi te turizmit. Per me shume informacion ose nje vizite ne prone konkatktoni! 0692033500

Detajet e Agjentit

ZYRA BILLION