TEK BLLOKU JAPIM AMBIENT ME QIRA Rruga Sami Frasheri, Tirana, Albania

  • Ambient Biznesi
  • 20
  • 0
  • 1
  • Harta
  • 97
ID: Billion3534
Për Qira 500 €

Ne bllok, jepet me qira ambient biznesi me siperfaqe 20 m2.
Ambienti ndodhet në katin 0 të një pallati të miradministruar, buzë rrugës kryesore.
Është e përshtatshme për të zhvilluar shumëllojshmëri biznesesh dhe zona në të cilën ndodhet të ofron të gjitha mundësitë dhe lehtësirat për të zhvilluar biznesin tuaj. Janë një serë komponentesh që e bëjnë realisht një pronë tepër cilësore.

Detaje të tjera
* Kati 0
* Ndërtim mireadministruar
* Fasadë Xhami
* Open space
* ⁠1 Tualet

Për më shumë informacione ose për të planifikuar një vizitë në pronë na kontaktoni në +355692033500.