NE VAQARR TOKE PER SHITJE! Vaqarr, Tirana, Albania

  • Land
  • 3000
  • 0
  • 0
  • Map
  • 215
ID: Billion1019
For Sale Contact for price

Shitet 3000 m2 toke ne Vaqarr .Toka eshte e lokalizuar ne nje vend teper te favorshem nga Tirana. Vend i pershtatshem per investim,toka ka permbajtje ujore e cila te lejon mundesine per te hapur puse dhe mos mungeses se ujit ,ka mundesi elektriciteti.Mundesi zhivillimi te bisneseve ,ndertimin e kapanoneve te ndryshme si dhe per vile banimi pasi eshte ne nje zone qe po zhvillohet.Disponon certifikate pronesie dhe gjithe dokumentacionin e nevojshem . Per me shume detaje dhe nje vizite ne prone kontaktoni ne +355692033500

Agent detail

BLERINA &FABJO