SHITEN AMBIENTE BIZNESI TE KAFJA E RREMES Kafja e Rremes, Tirana, Albania

  • Commercial
  • 70
  • 0
  • 0
  • Map
  • 44
ID: Billion362
For Sale 70,000 €

Shiten ambiente biznesi te Kafja e Rremes. Kane nje siperfaqe prej 70m2. Ndodhen ne katin 0 te nje pallati te ri. Jane ne organizuar ne 2 ambiente te ndara me mur. Jane te mirembajtura dhe jane me dyer xhami. Jane te pershtatshme per tipologji te ndryshme biznesi. Per me shume informacion dhe per ta vizituar pronen kontaktoni 0692033500

Agent detail

Valentina Halili